Behandlinger

En fysiurgisk massage er en dybdegående massage, hvor man har fokus på kroppens problemområder.
Baby-børnemassage er en massage på barnets præmisser, som virker stimulerende, beroligende og lindrende.
Gravidmassage er for dig der ønsker afspænding, velvære og at forebygge/afhjælpe graviditetsgener.
Rebozo er blid ryste-massage, som udføres med et stor tørklæde, mens den gravide står eller ligger på gulvet. Denne metode er smertelindrende på især bækken og lændesmerter.

Fysiurgisk Massage

En fysiurgisk massage er en dybdegående massage, hvor man har fokus på kroppens problemområder. Massagen afspænder muskler og led, samt øger blodforsyningen og blodgennemstrømningen i musklerne. Den afhjælper hovedpine, lindre smerter og nedbryder affaldsstoffer.

Massage er også med til at modvirke stress, angst og depression. Den giver ro, pulsen falder og blodtrykket sænkes. Den kan også afhjælpe skader og fjerne eller mindske væskeansamlinger.

Gennem massagen gør jeg brug af forskellige teknikker og massageolie som giver dig de bedste forudsætninger for ro og afslapning, mens musklerne masseres grundigt igennem.

Hel krop, 60 min.; 450 kr.
Skulder/nakke, 30 min; 275 kr.
Ben, 30 min; 275 kr.

Behandlingerne er 30 minutter eller 60 minutter inklusiv komme- og gåtid.
OBS: Medbring selv et lagen og et håndklæde
Der er mulighed for at leje både lagen og håndklæde for 45 kr.

 

 

Gravidmassage + Rebozo

Gravidmassage er for dig der ønsker afspænding, velvære og at forebygge/afhjælpe graviditets gener.

Gennem en graviditet oplever mange kvinder at både muskler og led bliver belastet i takt med at kroppen ændrer sig. Når fostret vokser, oplever flere kvinder bækkensmerter, kramper og uro. Graviditets gener kan afhjælpes eller lindres gennem massage af den gravide krop.

Der er mulighed for at få massage gennem hele graviditeten, da jeg benytter en særlig pude med plads til mave og bryster. Her kan den gravide ligge helt afslappet gennem hele massagen.

Udover den almindelige gravidmassage eller Rebozo, er der også mulighed for at kombinere Gravidmassagen med Rebozo.

Rebozo er en blid ryste-massage, som udføres med et stort tørklæde, mens den gravide står eller ligger på gulvet. Denne metode er smertelindrende på især bækken og lændesmerter. Metoden er med til at løsne spændinger i livmoderen, og hjælper derved barnet til at indstille sig i en optimal position i bækkenet. Dette kan betyde at den gravide oplever mindre smertefulde veer og en lettere fødsel.

Gravidmassage, 60 min.; 475 kr.
Rebozo, 30 min.; 300 kr.
Gravidmassage med Rebozo, 90 min.; 695 kr.

Behandlingerne varer 30, 60 eller 90 minutter inklusiv komme- og gåtid.
OBS: Medbring selv et lagen og et håndklæde
Der er mulighed for at leje både lagen og håndklæde for 45 kr.

 

Baby – børnemassage 0-12 år

Baby og børnemassage er skønt for barnet og virker stimulerende for barnets sanser og kredsløb.

Når du vælger en massage til dit barn, er det med til at styrke barnets motorik, bedre kropskontakten og samtidig virker det beroligende på barnet.

Baby og børnemassage er med til at stimulere vejrtrækningen, immunforsvaret, fordøjelsen og giver en bedre blodcirkulation. Derfor vil det for mange småbørn med astma, luftvejsproblemer og fordøjelsesproblemer gavne med massage. Det kan være med til at lindre mavesmerter, mindske kolik smerter og give barnet en bedre søvn.

Børn med uro og koncentrationsbesvær, har ofte stor gavn af den beroligende og afslappende massage. Allerede fra børnehavealderen er der børn, der har spændinger i ryggen og nakken, som massagen også vil kunne afhjælpe.

Baby og børnemassage er på dit barns præmisser, og massagen foregår i barnets tempo.

Baby – børnemassage, 60 min.; 450 kr.

Der afsættes 60 minutter til en behandling, men da behandlingen er på barnets præmisser, vil behandlingstiden variere. Behandlingstiden er inklusiv komme- og gåtid.
OBS: Medbring selv et lagen og et håndklæde
Der er mulighed for at leje både lagen og håndklæde for 45 kr.